OTEVÍRACÍ DOBA |
PO - PÁ | dle domluvy |
volejte: 608 817 808 |
Provozovna nemá pevnou provozní dobu. Pro osobní odběr objednávek nebo dovoz zařízení k servisu nás prosím telefonicky kontaktujte na tel: 608 817 808 |
ZPŮSOB DORUČENÍ |
Osobní odběr | ZDARMA |
PPL | od 100 Kč |
Česká pošta | od 110 kč |
Doprava NOBIAS s.r.o. | od 11 Kč/ km |
SLUŽBY |
SERVIS VAH | |
KALIBRACE | |
CEJCHOVÁNÍ VAH | |
VALIDACE |
Úvod » Kalibrovaná měřidla » Kalibrované teploměry » Teploměry s MIN/MAX » Kalibrovaný vpichovací teploměr Testo 104, HACCP
Kalibrovaný vpichovací teploměr Testo 104 je ideální kontrolu potravin. Díky krytí IP 65 je umožněno čištění přístroje pod tekoucí vodou a používání za každých podmínek. Přístroj je vybaven robustním kovovým kloubem a velmi stabilní, dlouhou teplotní sondou. Povrch je opatřen protiskluzovým pogumováním a zajišťuje tak zvláště komfortní, bezpečné zacházení a měření. Pomocí barevných proužků lze přístroje jednoduše přiřadit konkrétním osobám.
Nevyžaduje téměř žádný prostor, takže jej můžete jednoduše schovat do náprsní kapsy nebo do kapsy kalhot. Tímto způsobem je stále k dispozici a rychle na dosah.
Sklápěcí teploměr Testo 104 je ve shodě jak s HACCP, tak s normou EN 13485. Jeho úzká měřící špička zanechá v potravinách pouze malý vpich, a proto je optimálně vhodný pro namátková měření – například při výrobě, skladování a zpracovávání, v gastronomii, v supermarketech, v obchodech s potravinami nebo v průmyslové oblasti.
Malý sklápěcí teploměr je připraven k měření již od úhlu vyklopení nad 30° a je proto flexibilně použitelný. Po měření lze sondu jednoduše sklopit a přístroj až do příštího měření bezpečně uložit.
Automatické rozpoznání konečné hodnoty (Auto-Hold) a paměť hodnot min. / max.
Přesnost měření:
v rozsahu od -50°C do -30,1°C ….............± 1,0°C
v rozsahu od -30°C do +99,9°C...............± 0,5 °C
v rozsahu od +100°C do +250°C...............± 1% z naměřené hodnoty
Zvolte požadované provedení kalibrace dle nabízených variant vpravo nahoře.
Měřící přístroj bude dodán s vybraným typem kalibrace, kalibračním listem a označením přístroje.
• Procesní kalibrací - Procesní kalibrace měřidel jsou prováděny podle interních postupů kalibrační laboratoře. Kalibrační list obsahuje všechny potřebné náležitosti, včetně návaznosti na státní etalonáž, ale není vystaven s odkazem na akreditaci.
• Akreditovaná kalibrace - Akreditované kalibrace měřidel jsou prováděny dle schválených kalibračních postupů a platných předpisů s důrazem na bezchybné provedení.
Kalibrace se provádí ve třech bodech (stupně teploty nebo vlhkosti), dle zadání objednávky. Většinou se jedná o hodnoty ve kterých se nejčastěji měří.
Vámi zvolené hodnoty uveďte prosím do poznámky u produktu v objednávce. V případě, kdy zákazník si tyto hodnoty nezvolí, je provedena kalibrace v bodech, které se u daného typu měřidla nejčastěji provádějí.
Zařízení je dodáno:
- vpichovací teploměr Testo 104
- návod k použití
- výstupní protokol z výroby (nejedná se o kalibrační list)
- kalibrační list k vybrané kalibraci
Technické údaje:
Rozsah měření teploty: | -50°C až +220°C | ||
Přesnost měření teploty: | +/- 0,5°C | ||
Rozlišení: | 0,1°C | ||
Doba odezvy: | t99 = 10 s | ||
Rozměr: | 265 x 48 x 19 mm | ||
HACCP: | ano | ||
Krytí: | IP-65 | ||
Typ sondy: | NTC | ||
Délka sondy / průměr: | 106 mm / Ø 3 mm | ||
Špička sondy / průměr: | 32 mm / Ø 2,3 mm | ||
Provedení (materiál): | ABS / TPE / PC, zinková slitina, nerez. ocel | ||
Přepínač on/off: | sklopným mechanizmem (cca. 30° ) / Auto-Off po 60 min | ||
Napájení: | 2x knoflíková baterie 3V (CR2032) | ||
Doba provozu na baterie: | 100 hod. | ||
Hmotnost: | 165 g | ||
Výrobce: | Testo | ||
do minimální teploty: | od -50°C | ||
do maximální teploty: | do 220°C |
Číslo produktu / Název zboží: | ||||
---|---|---|---|---|
|
KAL 0560 0103 Kalibrovaný vpichovací teploměr Testo 103, HACCP |
na objednání
|
cena 2 244 Kč (94 EUR) | |
|
0563 0104 Vpichovací teploměr Testo 104, HACCP, voděodolný |
skladem
|
cena 2 300 Kč (96 EUR) | |
|
0560 0103 Vpichovací teploměr Testo 103, HACCP |
skladem
|
cena 1 370 Kč (57 EUR) |