S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Kliknutím na tlačítko "OK" souhlasíte s použitím preferenčních, statistických i marketingových cookies pro nás i naše partnery. Funkční cookies jsou v rámci zachování funkčnosti webu používány po celou dobu procházení webem. Podrobné informace a nastavení ke cookies najdete zde.

OTEVÍRACÍ DOBA  
 
PO - PÁ  dle domluvy 
 volejte: 608 817 808

Provozovna nemá pevnou provozní dobu. Pro osobní odběr objednávek nebo dovoz zařízení k servisu nás prosím telefonicky kontaktujte na tel: 608 817 808 

 

 

ZPŮSOB DORUČENÍ
Osobní odběr ZDARMA
PPL od 100 Kč
Česká pošta od 110 kč
Doprava NOBIAS s.r.o. od 11 Kč/ km

 

 

 

SLUŽBY
SERVIS VAH  
KALIBRACE  
CEJCHOVÁNÍ VAH  
VALIDACE  

Úvod » Kalibrovaná měřidla » Kalibrovaný Infračervený a vpichový digitální teploměr DUALTEMP PRO


        

Kalibrovaný Infračervený a vpichový digitální teploměr DUALTEMP PRO

Infračervený a vpichový digitální teploměr DUALTEMP PRO

Novinka


skladem

 

Číslo produktu: 31.1119.K
Rozsah měření teploty: -55 až 250°C
Zvolte typ kalibrace
Zvolte čidlo
cena bez DPH : 2 780 Kč (116 EUR)
cena s DPH (21 %):
3 364 Kč (140 EUR)

do košíku:
  ks  

Kompletní specifikace

Profesionální teploměr TFA 31.1119.K DUALTEMP PRO

Představujeme vám profesionální teploměr TFA 31.1119.K DUALTEMP PRO, který je navržen speciálně pro gastroprůmysl. Tento vysoce přesný teploměr je ideálním nástrojem pro kontrolu teploty pokrmů a přijímaných potravin, což je klíčové pro zajištění bezpečnosti a kvality. Součástí je Kalibrační list výrobce ve dvou bodech měření, -18°C/+2°C.  je možné dodat kalibrační list ve 3 bodech měření nebo z akreditované laboratoře jak na vpichovou sondu tak na IR sondu. 

Klíčové vlastnosti:

  • Dvojitá měřicí technologie: TFA 31.1119.K DUALTEMP PRO nabízí možnost měření teploty pomocí infračerveného snímání a termočlánkové sondy typu K, což zajišťuje maximální flexibilitu a přesnost.
  • Rychlé a přesné měření: Tento teploměr poskytuje okamžité výsledky s vysokou přesností, což je nezbytné pro dodržování hygienických standardů (HACCP, IFS) v gastronomii. HACCP-LED indikace (bezpečné teplotní zóny potravin)
  • Široký rozsah měření:
    • Infračervené snímání: -55°C až 250°C (-67°F až 482°F)
    • Termočlánková sonda: -55°C až 250°C (-67°F až 482°F)
  • Odolný design: Robustní konstrukce odolává náročným podmínkám v profesionálních kuchyních, zajišťuje dlouhou životnost a spolehlivost přístroje. Krytí IP65 voděodolný
  • Jednoduché ovládání: Intuitivní ovládání a čitelný displej umožňují snadné používání i v rušném prostředí.
  • HACCP kompatibilita: Splňuje požadavky na HACCP standardy, což je klíčové pro profesionální provozy v potravinářském průmyslu. HACCP-LED indikace (bezpečné teplotní zóny potravin)

Technické specifikace:

  • Infračervené snímání (IRT Mode):

    • Měřící rozsah: -55°C až 250°C (-67°F až 482°F)
    • Přesnost:
      • Teplota objektu = 15-35°C, Teplota okolního prostředí = 25°C: ± 0,6°C (1,1°F)
      • Teplota objektu > -33°C:
        • -33 až 0°C: ± 1°C + 0,1°C/ stupeň
        • 0 až 65°C: ± 1°C
        • 65 až 200°C: ± 1,5% záznamu
  • Termočlánková sonda (typu K, ukotvená) (COT Mode):

    • Měřící rozsah: -55°C až 250°C (-67°F až 482°F)
    • Přesnost:
      • Méně než -5°C: ± 1°C
      • -5 až 65°C: ± 0,5°C
      • Více než 65°C: ± 1% záznamu
    • Rozlišení: (-9,9 až 199,9°C) 0,2°C/0.5°F
  • Rozsah pracovní teploty: 0°C až 50°C (32°F až 122°F)

  • Rozměry: 160 x 38 x 22 mm

  • Hmotnost: 100 g

  • Životnost baterií: 18 hodin

Použití:

  • Měření teploty hotových pokrmů: Zajistěte, že podávané jídlo dosahuje bezpečné teploty.
  • Kontrola teploty při přijímání zboží: Ujistěte se, že dodávané potraviny jsou při správné teplotě, což je zásadní pro zachování jejich kvality.
  • Hygienická kontrola: Přispívá k dodržování hygienických norem a předpisů, čímž chrání zdraví vašich zákazníků.

Obsah balení:

  • Teploměr TFA 31.1119.K DUALTEMP PRO
  • Termočlánková sonda
  • Ochranné pouzdro
  • Uživatelská příručka

Zvolte požadované provedení kalibrace dle nabízených variant vpravo nahoře.

 

Měřící přístroj bude dodán s vybraným typem kalibrace, kalibračním listem a označením přístroje.

 

 Procesní kalibrací - Procesní kalibrace měřidel jsou prováděny podle interních postupů kalibrační laboratoře. Kalibrační list obsahuje všechny potřebné náležitosti, včetně návaznosti na státní etalonáž, ale není vystaven s odkazem na akreditaci.


 Akreditovaná kalibrace - Akreditované kalibrace měřidel jsou prováděny dle schválených kalibračních postupů a platných předpisů s důrazem na bezchybné provedení.

  

Kalibrace se provádí ve třech bodech (stupně teploty nebo vlhkosti), dle zadání objednávky. Většinou se jedná o hodnoty ve kterých se nejčastěji měří.

Vámi zvolené hodnoty uveďte prosím do poznámky u produktu v objednávce. V případě, kdy zákazník si tyto hodnoty nezvolí, je provedena kalibrace v bodech, které se u daného typu měřidla nejčastěji provádějí.

 

 

V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat na tel. 608 817 072 nebo info@nobias.cz.

Parametry

Rozsah měření teploty: -55 až 250°C
Rozlišení teploty: 0,1 °C
Výrobce: TFA
NGYyOW